NLF / Forbund / UNGE ØRNER 2011 - ENDA EN SUKSESS
Tom Brien

UNGE ØRNER 2011 - ENDA EN SUKSESS

Ungdomsutvalget har arrangert årets Unge Ørner med suksess. 35 ungdommer fra hele landet var samlet på Starmoen i helgen, hvor ungdomsutvalget hadde lagt opp til en helg med action og læring.  Helgen startet med innkvartering og velkomsttale. Spesielt moro var det at visepresident Ann Kristin Bogen kom og ble med ungdommene hele helgen. Hun åpnet arrangementet på vegne av presidentskapet og ønsket alle lykke til. Selv om hun sitter i presidentskapet i NLF, så tok hun også andre oppgaver under helgen. Bla fikk hun utsjekk på vaffelpressa og går nå under navnet  ”queen of waffle pressed “

På kvelden kom Svein Rudshagen, fra modellflystyret, og arrangerte århundrets legste og beste GPS quis. I regnvær og mørke ble gruppa delt inn i fire lag som ble utstyrt med hver sin GPS som måtte ut for å finne poster. På postene var det alt fra teorispørsmål til aktiviteter som skulle gjennomføres. Som eksempel kan nevne den mest populære ”Potetkanon skyting ”! Den beste gruppa brukte 1, 5 time, mens den tregeste gruppa brukte 2 timer og 8 minutter.

Lørdagen viste seg fra sin beste side utover formiddagen. Solen kom og alle planlagte aktiviteter ble gjennomført i løpet av dagen og kvelden. Siste aktivitet ble avsluttet kl 23.00 og undertegnede mener å se et smil i de fleste ansikt den dagen.  For å nevne noe , så ble det flydd fem timer motorfly, syv timer akroflyging, gjennomført 11 tandemhopp, 90 turer med modellfly osv osv.. det ble grillet 90 koteletter, 63 hamburgere og 14 liter med saft gikk med til middag..

Vi hadde også besøk av Marcella og Tormod fra Norges Idrettsforbund. De fikk også prøve en del av våre aktiviteter, samt en del grunnleggende informasjon om luftsport. Mener å tru at de var meget fornøyd med arrangementet, samt at de fikk med seg en større forståelse av luftsport .

Søndagen hold NIF et foredrag om muligheter smat organiseringen av norsk idrett . Alle ungdomsrepresentantene i Ungdomsutvalget sa noe om sine egen aktiteter.

Vi takker ALLE instruktører og hjelpere for at de stilte opp og gjorde dette til et knallarrangement, og ikke minst til ungdommene som deltok. TAKK J

 se http://www.youtube.com/watch?v=FYBk0H-4UMM hvor Martin Granviken flyr akro seilfly :-)

Mer bilder og film kommer utover…