NLF / Aktivitet / Seilfly / NorgesCup Notodden
Seilfly
60153

NorgesCup Notodden

Dato: 
Lørdag, 14. mai 2016 - 10:00 to Mandag, 16. mai 2016 - 18:00

INVITASJON TIL NC 2016 PÅ NOTODDEN:

Sandefjord Seilflyklubb har gleden av å invitere til Norges Cup på Notodden flyplass i perioden 14-16.) Mai 2016. (I terminslista står det 14-15. mai, men vi prøver å få til flyging også mandag 16.mai. (2.pinsedag). 

Konkurransen arrangeres som GRAND PRIX med Handicap. Det betyr i kort at starten går som fellesstart, en racing task flys - og første mann over mållinjen vinner. For å få inn handicapfaktor for de ulike flyene - vil størrelsen på vendepunkts sirkelen justeres. Dette betyr at flyene med dårligst HC kan vende før de med gode ytelser. Oppgavelengen justeres med dette på en slik måte at når alle krysser mållinjen - er handicapet utjevnet. Første mann i mål vinner altså - uavhengig av flytype.

Dette er første gang vi prøver konkurransetypen med HC østafjells. Opplegget har vært prøvd på Voss de 2 siste årene med stor suksess. Pilotene finner det særdeles artig med felles start, og med HC faktor innlagt kan alle være med. Dette er en perfekt anledning til å fly med andre, og kanskje lære litt om hvordan de beste flyr. Oppgaver og ambisjon justeres underveis etter nivå og pilotenes ønsker. Det vil være stor fokus på å støtte besøkende piloter med erfaringer og råd både ift utelanding og de lokale forhold.

 

Konkurransen vil foregå 1 uke før NM arrangeres på Voss med samme regler. NC på Notodden vil være en fin anledning for å teste konkurranseformen før NM i en litt mer uformell setting.
Målet er å arrangere en sikker, sosial, uformell og artig konkurranse hvor alle er velkomne! 
Vi satser på en god heiagjeng på bakken, samling rundt grillen - og mye artig flyging.
Pga. slepekapasitet (2 slepefly) vil vi sette et max deltakerantall på 20. Førstemann til mølla prinsippet gjelder. Påmelding gjøres her:

http://booking.seilfly.no/showbooking.aspx

 

Deltakeravgift: 300kr
Overnatting på seilflysenteret: 100kr / natt (SSFK klubbmedlemmer vil ha førsterett, deretter gjelder førstemann til mølla-prinsippet)

 

 

VELKOMMEN TIL Notodden!